Logo

PUUR GENIETEN IN ARNHEM

Hier gaan we voor. Dag in, dag uit!

ZAKELIJKE MOGELIJKHEDEN

Grand Café aan de Beek heeft zakelijke gasten veel te bieden

Grand Café Aan de Beek is dé locatie voor al uw zakelijke bijeenkomsten. De prachtige ligging in het Sonsbeekpark zorgt voor een unieke uitstraling naar uw zakelijke gasten.  Naast parkeergelegenheid voor de deur beschikken wij over diverse ruimtes waar uiteenlopende evenementen georganiseerd kunnen worden. Van een vergadering voor 8 personen tot een seminar voor 120 personen, wij hebben altijd een passende ruimte voor u beschikbaar.

Onze koks zorgen met ons shared dining concept voor de nodige creatieve culinaire verrassingen. Bij een lunchbuffet of borrel kunnen zij met live cooking of een luxe barbecue een extra stukje beleving toevoegen.

Vergaderlocatie Arnhem

Vergaderlocatie Arnhem

Grand Café Aan de Beek is een inspirerende vergaderlocatie in Arnhem. De ligging aan het Sonsbeekpark is ideaal voor vergaderingen en brainstormsessies. Midden in de natuur bijeen komen kan een positief effect hebben op de vergadering. Onze vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien en met het grand café is het mogelijk om in een gezellige sfeer tussendoor te lunchen. Lees hier meer informatie over vergaderen in Arnhem.

Bedrijfsfeest

De sfeervolle ambiance van Grand Café Aan de Beek is ideaal voor een bedrijfsfeest of om een jubileum te vieren. Bij ons is alles mogelijk! Van een live cooking diner, luxe barbecue tot een feestelijke walking dinner. Wij denken graag mee om een topfeest! Hierbij geven wij graag advies over bijvoorbeeld een DJ en activiteiten. Het is namelijk ook mogelijk om bij ons een kookworkshop, schilderworkshop en nog veel andere activiteiten te houden. Een groot voordeel van Grand Café Aan de Beek is dat u voor de deur kunt parkeren. Lees hier meer informatie over onze bedrijfsfeesten. 

Een gezellig bedrijfsfeest vier je natuurlijk bij Grand Café Aan de Beek
Een receptie hou je natuurlijk bij Grand Café Aan de Beek Grand Café Aan de Beek

Receptie

De sfeervolle ambiance van Grand Café Aan de Beek is zeer geschikt voor zowel formele als informele recepties in Arnhem. Van afscheidsreceptie tot nieuwjaarsreceptie, wij verzorgen deze graag voor u. Daarnaast zorgt de ligging in het Sonsbeekpark voor een uniek entree van uw receptie. Het grand café biedt gratis parkeergelegenheid voor de deur. De avond wordt compleet gemaakt met bijpassende hapjes en dranken. Ook een condoleance is mogelijk.

Congres

Door de ligging in de natuurlijke omgeving van het Sonsbeekpark is Grand Café Aan de Beek een zeer geschikte locatie voor congressen. Het grand café beschikt over een auditorium voor 120 personen, welke voorzien is van moderne audio visuele middelen. Uw congres wordt compleet gemaakt met een uitgebreid buffet in het grand café. In het grand café is het mogelijk om besloten te lunchen met de congresbezoekers.

De congreszaal van Grand Café Aan de Beek
Heerlijk dineren bij Grand Café Aan de Beek

Zakelijk dineren

Heerlijk dineren in een sfeervolle locatie met uw collega’s of zakenrelaties bij Grand Café Aan de Beek in Arnhem. Eigenaren Frans Gazendam en Tobias Haagsma creëerden samen met hun ervaren medewerkers heerlijke voorgerechten, nagerechten en hoofdgerechten. Naast een diner zijn ook zakelijke BBQ’s of een High Tea mogelijk.