Logo

PUUR GENIETEN IN ARNHEM

Hier gaan we voor. Dag in, dag uit!

CONGRESLOCATIE ARNHEM

Grand Cafe aan de Beek

Bent u op zoek naar een congreslocatie in Arnhem? Grand Café Aan de Beek beschikt over de perfecte locatie voor uw congres. De natuurlijke omgeving in Park Sonsbeek gecombineerd met een auditorium voor 120 personen zorgt samen voor een unieke congreslocatie. Naast onze grote congresruimte beschikken wij ook over kleinere vergaderruimtes. Zo is er voor elke gelegenheid een passende ruimte, of u nu wilt brainstormen, vergaderen, of presenteren. De congreszaal is voorzien van moderne audio visuele middelen die bijdragen aan een sterke presentatie.

terrasfoto avond

Catering

Om het congres compleet te maken kunt u gebruik maken van onze catering. Onze ervaren koks verzorgen voor u en uw gasten een heerlijke lunch, voor na of tijdens het congres. Echt iets unieks organiseren? Live cooking is een van de mogelijkheden bij ons, evenals een BBQ. Dit zorgt voor een extra stukje beleving. Tijdens de pauze of na het eten kunt u nog even genieten in het mooie Park Sonsbeek en een wandeling maken langs één van de wandelroutes.

Bereikbaarheid

De ligging van Grand Café Aan de Beek in Park Sonsbeek zorgt voor goede bereikbaarheid met voldoende parkeerplaatsen. Ons pand is gevestigd naast het Watermuseum aan de rand van Park Sonsbeek. Ook is Grand Café Aan de Beek eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Het is slechts 5 minuten lopen vanaf Centraal Station Arnhem.

De congreszaal van Grand Café Aan de Beek
Buiten terras

Grand Café aan de Beek

Als u gegarandeerd wilt zijn van een geslaagd congres, dan is Grand Café Aan de Beek de ideale congreslocatie in Arnhem. Voor een offerte kunt u contact met ons op nemen of u bent welkom om de congreslocatie te bezichtigen. Dan bespreken we samen met u uw wensen en onze mogelijkheden.