Logo

Not just any restaurant

Bedrijfsfeest in Arnhem

Grand Café Aan de Beek organiseert de vermakelijkste avond voor jou en je collega's

Voor een bedrijfsfeest in Arnhem ben je bij Grand Café Aan de Beek op het juiste adres. Onze locatie biedt ontzettend veel mogelijkheden. Zo kan je bij ons een zakelijke borrel organiseren of een personeelsfeest, zowel in de middag als in de avond. We staan erom bekend dat we vrijwel alle wensen die jij hebt waar maken!

bedrijfsfeest-in-arnhem-aandebeek

Bedrijfsfeest organiseren

Een goede, informele sfeer is vaak de cruciale factor bij een geslaagd bedrijfsfeest. Daar zijn wij experts in. Van aankleding tot de bediening, wij zorgen altijd voor een succesvol feest. Onze prachtige locatie met uitzicht op Sonsbeek helpt daar aan mee. Jij hoeft je tijdens het bedrijfsfeest geen zorgen te maken over de hapjes of drankjes. Ook voor betreft de muzikale omlijsting kunnen wij jullie een aantal leuke DJ’s aanbevelen. Wij zorgen ervoor dat jullie lekker kunnen genieten met z’n allen!

Feest voor uw bedrijf met veel mogelijkheden

Jij bepaalt zelf het programma van jouw bedrijfsfeest in Arnhem en wij zorgen ervoor dat het voor jou en je gasten een dag wordt om niet te vergeten. Voor een offerte kun je contact met ons op nemen of langskomen om de locatie te bekijken. Samen met jou maken we een offerte op maat met jouw wensen. 

bedrijfsfeest-arnhem-sonsbeekpark, trouwlocatie arnhem