Logo

PUUR GENIETEN IN ARNHEM

Hier gaan we voor. Dag in, dag uit!

BEDRIJFSFEEST ARNHEM

Grand Cafe aan de Beek organiseert de vermakelijkste avond met uw collega's

Voor een bedrijfsfeest in Arnhem bent u bij Grand Café Aan de Beek op het juiste adres. Onze locatie biedt ontzettend veel mogelijkheden. Zo kunt u bij ons een zakelijke borrel organiseren of een personeelsfeest, zowel in de middag als in de avond. We staat erom bekend dat we vrijwel alle wensen die u heeft waar maken!

Bedrijfsfeest organiseren

Een goede, informele sfeer is vaak de cruciale factor bij een geslaagd bedrijfsfeest. Daar zijn wij experts in. Van aankleding tot de bediening, wij zorgen altijd voor een succesvol feest. Onze prachtige locatie met uitzicht op Sonsbeek helpt daar aan mee. Naast een traditionele borrel organiseren wij ook ‘speciale’ bedrijfsfeesten. Weleens aan een walking dinner gedacht? Of een barbecue? Live cooking doen we ook!

U hoeft zich tijdens het bedrijfsfeest geen zorgen te maken over de hapjes, drankjes of muziek. Wij regelen alles. Zodat u met uw gasten kunt genieten zonder zorgen. Het motto van ons sharing concept is: “Genieten doe je samen”.

Bereikbaarheid

Onze locatie is perfect voor uw bedrijfsfeest in Arnhem. Ons pand bevindt zich naast het Watermuseum aan de rand van Park Sonsbeek. Dat is vlak naast het centrum van Arnhem. Vanaf centraal station is het slechts 5 minuten lopen. Daarnaast beschikken we over voldoende parkeerplaatsen, mocht het zo zijn dat uw gasten met de auto komen.

bar
terrasfoto avond

Vraag gerust naar onze mogelijkheden!

U bepaalt zelf het programma van uw bedrijfsfeest in Arnhem en wij zorgen ervoor dat het voor u en uw gasten een dag wordt om niet te vergeten! Voor een offerte kunt u contact met ons op nemen of langskomen om de locatie te bekijken. Samen met u maken we een offerte op maat met uw wensen. Laat het vervolgens aan ons over, voor een onvergetelijke dag!