Logo

PUUR GENIETEN IN ARNHEM

Hier gaan we voor. Dag in, dag uit!

Grand Café aan de Beek

Over ons

Met het grand café willen wij een nieuwe plek bieden aan Arnhemmers: ‘’Een plek om te genieten van de natuurlijke omgeving en het heerlijke eten’’. Met de ligging in Sonsbeekpark, uitzicht op de Sint-Jansbeek en het ondergelegen Nederlands Watermuseum is de naam Grand Café Aan de Beek toegekend. De natuurlijke omgeving en de beek worden door vertaald in de inrichting. In het grand café zal gebruik worden gemaakt van een sharing concept met het motto: ‘Genieten doe je samen’.

Mogelijkheden bij Grand Café Aan de Beek

Naast lunchen en borrelen is de locatie ook geschikt voor bijeenkomsten en jubilea. Met de nieuwe locatie hebben de ondernemers een congreszaal erbij voor 120 personen. Een ruimte wat ze nog niet eerder konden aanbieden aan de zakelijke markt. De locaties bieden nu samen uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van evenementen.

Gebouw Grand Café Aan de Beek

Grand Café aan de Beek staat bekend om het feit dat vrijwel elke wens vervuld kan worden. Hierdoor krijgt jouw feest een unieke en persoonlijke touch. Naast feesten en partijen kunnen ook uitgebreide BBQ’s worden gehouden, of vergaderingen gecombineerd met een high tea. Zelfs een condoleance naar eigen wens is mogelijk. Tegenwoordig zien we vaker dat de koffietafel vervangen wordt door een afscheidsborrel. Een offerte op maat ontvangen? Neem even contact op!