Logo

PUUR GENIETEN IN ARNHEM

Hier gaan we voor. Dag in, dag uit!

Over Grand Café Aan de Beek

In Park Sonsbeek

Grand Café Aan de Beek biedt haar gasten een fantastische plek om gezellig samen te komen. ‘’Een plek om te genieten van de natuurlijke omgeving en het heerlijke eten’’. Met de ligging in Sonsbeekpark, uitzicht op de Sint-Jansbeek en het ondergelegen Nederlands Watermuseum is de naam Grand Café Aan de Beek toegekend. Zo worden de natuurlijke omgeving en de beek door vertaald in de inrichting.

Mogelijkheden bij Grand Café Aan de Beek

Naast lunchen en borrelen is de locatie ook geschikt voor trouwfeesten, bedrijfsfeesten, vergaderingen en diverse bijeenkomsten. Daarnaast kunnen wij door een zeer goede samenwerking met het Watermuseum ook passende vergaderruimtes en een congreszaal (120 personen) aanbieden.

Gebouw Grand Café Aan de Beek

Grand Café Aan de Beek staat bekend om het feit dat vrijwel elke wens vervuld kan worden. Hierdoor krijgt jouw feest een unieke en persoonlijke touch. Naast feesten en partijen kunnen ook uitgebreide BBQ’s worden gehouden. Verder kun je ook bij ons terecht voor vergaderingen of een gezellige high tea. Een offerte op maat ontvangen? Neem even contact op!