Logo

PUUR GENIETEN IN ARNHEM

Hier gaan we voor. Dag in, dag uit!

Vergaderlocatie in Arnhem

Grand Cafe aan de Beek slaat de brug tussen vergaderen in de natuur en vergaderen in de stad

Zoek je een originele vergaderlocatie nabij het centrum van Arnhem? Een goede vergaderlocatie kan de doorslaggevende factor zijn bij een vergadering.

Je hoeft je tijdens de vergadering geen zorgen te maken over versnaperingen. Aangezien wij aan de hand van de vooraf gemaakt afspraken een passende lunch, voor na of tijdens de vergadering verzorgen. Daarnaast schenken wij gedurende de vergadering koffie, thee of frisdrank. Zo kan de vergadering zich richten op belangrijke zaken. 

vergaderen-in-de-natuur-arnhem

Vergaderen in de natuur

Grand Café Aan de Beek slaat de brug tussen vergaderen in de natuur en vergaderen in de stad. Het voordeel van vergaderen in de natuur is dat het bevorderend werkt op het gebied van inspiratie en rust. Zo brengt onze bijzondere vergaderlocatie rust. Hierdoor kun je in een ontspannen sfeer vergaderen en je focussen op de belangrijke punten. Met name tijdens intensieve vergaderingen kan dat extra stukje rust een nodige factor zijn. Ook biedt Park Sonsbeek de mogelijkheid om in de pauze rustig te wandelen langs een van de wandelroutes. 

Brainstormsessies

Het ontwikkelen van nieuwe ideeën en concreet krijgen van huidige plannen kan uitstekend bij Grand Café Aan de Beek. Inspiratie is hierbij een must. Wil je eens uniek brainstormen? Ook mogelijk bij ons: een brainstormsessie in stilte. Schrijf alles op post-its en laat de creativiteit zijn werk doen. Enorm effectief! Voor, na of tijdens de brainstormsessie is het mogelijk om een frisse neus te halen in het prachtige park Sonsbeek. Of om de maag te vullen met een heerlijke uitgebreide lunch

vergaderlocatie-in-arnhem-sonsbeek zakelijke mogelijkheden
GrandCafeAandeBeek-in-sonsbeekpark-arnhem

Bereikbaarheid in Arnhem

Grand Café aan de beek biedt een bijzondere vergaderlocatie in Arnhem. Ons pand ligt naast het Watermuseum aan de rand van het Sonsbeekpark. Met 5 minuten lopen sta je op Centraal Station Arnhem. Daarnaast bieden wij parkeergelegenheid aan al onze gasten.