Logo

PUUR GENIETEN IN ARNHEM

Hier gaan we voor. Dag in, dag uit!

Vergaderlocatie in Arnhem

Grand Cafe aan de Beek slaat de brug tussen vergaderen in de natuur en vergaderen in de stad

Zoek je een originele vergaderlocatie nabij het centrum van Arnhem? Een goede vergaderlocatie kan de doorslaggevende factor zijn bij een vergadering.

Je hoeft je tijdens de vergadering geen zorgen te maken over versnaperingen. Afhankelijk van de vooraf gemaakte afspraken verzorgen wij een passende lunch, voor na of tijdens de vergadering. Daarnaast schenken wij gedurende de vergadering koffie, thee of frisdrank.

vergaderen in de natuur

Vergaderen in de natuur

Grand Café Aan de Beek slaat de brug tussen vergaderen in de natuur en vergaderen in de stad. Het voordeel van vergaderen in de natuur is dat het bevorderend werkt op het gebied van inspiratie en rust. Onze bijzondere vergaderlocatie brengt rust, waardoor je in een ontspannen sfeer vergadert. Met name tijdens intensieve vergaderingen kan dat extra stukje rust een nodige factor zijn. Park Sonsbeek biedt de mogelijkheid om in de pauze rustig te wandelen langs een van de wandelroutes.

Brainstormsessies

Het ontwikkelen van nieuwe ideeën en concreet krijgen van huidige plannen kan uitstekend bij Grand Café Aan de Beek. Inspiratie is hierbij een must. Wil je eens uniek brainstormen? Ook mogelijk bij ons: een brainstormsessie in stilte. Schrijf alles op post-its en laat de creativiteit zijn werk doen. Enorm effectief! Voor, na of tijdens de brainstormsessie is het mogelijk om een frisse neus te halen in het prachtige park Sonsbeek. Of om de maag te vullen met een heerlijke uitgebreide lunch

vergaderlocatie arnhem
grand cafe aan de beek naast het watermuseum

Bereikbaarheid in Arnhem

Grand Café aan de beek biedt een bijzondere vergaderlocatie in Arnhem. Ons pand ligt naast het Watermuseum aan de rand van het Sonsbeekpark. Met 5 minuten lopen sta je op Centraal Station Arnhem. Daarnaast bieden wij parkeergelegenheid aan al onze gasten.