Logo

PUUR GENIETEN IN ARNHEM

Hier gaan we voor. Dag in, dag uit!

VERGADERLOCATIE IN ARNHEM

Grand Cafe aan de Beek slaat de brug tussen vergaderen in de natuur en vergaderen in de stad

Zoek je een originele vergaderlocatie nabij het centrum van Arnhem? Een goede vergaderlocatie kan de doorslaggevende factor zijn bij een vergadering. Gedurende de vergadering verzorgen wij de rest. Zo kan er volledig gefocust worden op de vergadering zelf.

Je hoeft je tijdens de vergadering geen zorgen te maken over versnaperingen. Afhankelijk van de vooraf gemaakte afspraken verzorgen wij een passende lunch, voor na of tijdens de vergadering. Daarnaast schenken wij gedurende de vergadering koffie, thee of frisdrank.

Vergaderlocatie in Arnhem in de natuur Grand cafe aan de Beek

Vergaderen in de natuur

Grand Cafe aan de Beek slaat de brug tussen vergaderen in de natuur en vergaderen in de stad. Het voordeel van vergaderen in de natuur is dat het bevorderend werkt op het gebied van inspiratie en rust. Een rustgevende locatie brengt rust, waardoor je in een ontspannen sfeer vergadert. Met name tijdens intensieve vergaderingen kan dat extra stukje rust een nodige factor zijn. Park Sonsbeek biedt de mogelijkheid om in de pauze rustig te wandelen langs een van de wandelroutes.

Brainstormsessies

Het ontwikkelen van nieuwe ideeën en concreet krijgen van huidige plannen kan uitstekend bij Grand Cafe aan de Beek. Inspiratie is hierbij een must. Wil je eens uniek brainstormen? Ook mogelijk bij ons: een brainstormsessie in stilte. Schrijf alles op post-its en laat de creativiteit zijn werk doen. Enorm effectief! Voor, na of tijdens de brainstormsessie is het mogelijk om een frisse neus te halen in het prachtige park Sonsbeek. Of om de maag te vullen met een uitgebreide lunch

zakelijke mogelijkheden
Vergaderlocatie in Arnhem Grand Cafe aan de beek

Bereikbaarheid in Arnhem

Grand Café aan de beek biedt een prachtige vergaderlocatie aan het Sonsbeekpark in Arnhem. Ons pand ligt naast het Watermuseum aan de rand van het Sonsbeekpark. Met 5 minuten lopen sta je op Centraal Station Arnhem. Daarnaast bieden wij parkeergelegenheid aan al onze gasten.