Logo

trouwlocatie in arnhem

TROUWEN IN SONSBEEKPARK

Ben je op zoek naar de ultieme trouwlocatie in Arnhem? Wil je genieten van prachtig uitzicht en een mooi decor voor speciale foto’s en herinneringen? Geniet van jullie mooiste dag op onze prachtige locatie in Arnhem. Vanuit onze serre heeft u een prachtig uitzicht op de Sint-Jansbeek en het mooie park. Een prachtige groene omgeving voor jullie trouwdag. Ons team zorgt met liefde voor een dag om nooit te vergeten.

trouwlocatie in park sonsbeek

Trouwen in de natuur

Grand Café Aan de Beek biedt vele mogelijkheden om jullie speciale dag compleet te maken. Van trouwen op locatie tot receptie, diner en een avondfeest. Het kan allemaal bij ons Grand Café. Het Sonsbeekpark kent ook vele locaties waar je ook onvergetelijke trouwfoto’s te maken. Denk hierbij aan de waterval of de steile tuin in het Arnhemse stadspark. 

Trouwfeest op maat

Kom gerust langs om onze trouwlocatie in het centrum van Arnhem met eigen ogen te bekijken. Ons team staat klaar om jullie wensen te bespreken en jullie te adviseren. Zoeken jullie nog een goede trouwfotograaf, DJ of band? Wij denken graag met jullie mee om er een onvergetelijke dag van te maken. Met onze ervaring kunnen wij jullie adviseren bij het organiseren van jullie bruiloft. Onze locatie en park Sonsbeek bieden uiteenlopende mogelijkheden voor jullie speciale dag. Wij staan voor een dag waarbij jullie aan maar hoeven te genieten!

bruiloft grand cafe aan de beek

Laat je inspireren

Bij Grand Café Aan de Beek hebben wij regelmatig een trouwfeest. Wij bieden jullie de ideale trouwlocatie in Arnhem. We zijn goed bereikbaar voor al jullie gasten en hebben genoeg parkeergelegenheid. Ondanks dat Aan de Beek zich in het centrum van Arnhem bevindt, kunnen jullie trouwen in een prachtige natuurlijke omgeving. Laat je inspireren door de stellen die jullie voor zijn gegaan en samen zorgen we voor een onvergetelijke dag. 

trouwlocatie in arnhem
taart trouwfeest grand cafe aan de beek
trouwen in sonsbeekpark