Logo

trouwFeest in arnhem

TROUWFEEST IN SONSBEEKPARK

Ben je op zoek naar een prachtige trouwlocatie in Arnhem voor je bruiloft? Wil je genieten van een mooi uitzicht in een sfeervolle ambiance? Geniet van jullie mooiste feestavond op onze prachtige trouwlocatie in Arnhem. Vanuit onze serre heeft u een prachtig uitzicht op de Sint-Jansbeek en het mooie Sonsbeek Park.

Trouwfeest op maat bij Grand Café aan de Beek

Kom gerust langs om onze locatie met eigen ogen te bekijken. Ons team staat klaar om jullie wensen te bespreken en jullie te adviseren. Zoeken jullie nog een goede trouwfotograaf, DJ of band? Wij denken graag met jullie mee om er een onvergetelijke avond van te maken. Met onze ervaring kunnen wij jullie adviseren bij het organiseren van jullie trouwfeest in Arnhem. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zorgen voor een geweldige avond, jullie hoeven alleen maar te genieten!

Trouwlocatie ligging Grand Café aan de Beek

Gelderland staat bekend om zijn groene, bosrijke omgeving. Zoals eerder benoemd bevindt Grand Café Aan de Beek zich in een bosrijke omgeving, gelegen in het Sonsbeekpark. Sonsbeekpark is gemakkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto. Grand Café Aan de Beek bevindt zich ongeveer 10 minuten rijden van de snelweg A12 af. Vanaf Arnhem Centraal is het ongeveer 15 minuten lopen naar ons Grand Café.

impressie
feesten en partijen bij Grand Cafe aan de Beek