Logo

PUUR GENIETEN IN ARNHEM

Hier gaan we voor. Dag in, dag uit!

Zakelijke mogelijkheden

Grand Café Aan de Beek heeft haar zakelijke gasten veel te bieden

Grand Café Aan de Beek is dé locatie voor al je zakelijke bijeenkomsten. Benieuwd naar de zakelijke mogelijkheden van Grand Café Aan de Beek?

De prachtige ligging in het Sonsbeekpark zorgt voor een unieke uitstraling naar je zakelijke gasten. Naast parkeergelegenheid voor de deur beschikken wij dankzij onze samenwerking met het Nederlands Watermuseum over diverse ruimtes waar uiteenlopende evenementen georganiseerd kunnen worden. Van een vergadering voor 8 personen tot een seminar voor 120 personen.

Onze koks zorgen voor de nodige creatieve culinaire verrassingen. Zo kunnen zij bij een lunchbuffet of borrel met een barbecue een extra stukje beleving toevoegen.

grand-cafe-aan-de-beek-sonsbeek

Vergaderlocatie in Arnhem

Grand Café Aan de Beek is een inspirerende vergaderlocatie in Arnhem. Zo is de ligging aan het Sonsbeekpark ideaal voor vergaderingen en brainstormsessies. Aangezien midden in de natuur bijeenkomen een positief effect kan hebben op de vergadering. Verder zijn onze vergaderruimtes van alle gemakken voorzien. Ook is het mogelijk  om met het Grand Café tussendoor in een gezellige sfeer te lunchen. Lees hier meer informatie over vergaderen in Arnhem.

Bedrijfsfeest in Park Sonsbeek

De sfeervolle ambiance van Grand Café Aan de Beek is ideaal voor een bedrijfsfeest of om een jubileum te vieren. Bij ons is alles mogelijk! Van een heelijk diner tot een barbecue. Wij denken graag mee voor een topfeest! Hierbij geven wij graag advies over bijvoorbeeld een DJ en activiteiten. Het is namelijk ook mogelijk om bij ons een kookworkshop, schilderworkshop en nog veel andere activiteiten te houden. Een groot voordeel van Grand Café Aan de Beek is dat je voor de deur kunt parkeren. Lees hier meer over onze bedrijfsfeesten. 

Een gezellig bedrijfsfeest of andere zakelijke mogelijkheden vier je natuurlijk bij Grand Café Aan de Beek
zakelijke-receptie-mogelijkheden-grand-cafe-aan-de-beek

Receptie

De sfeervolle ambiance van Grand Café Aan de Beek is zeer geschikt voor zowel formele als informele recepties in Arnhem. Van afscheidsreceptie tot nieuwjaarsreceptie, wij verzorgen deze graag. Daarnaast zorgt de ligging in het Sonsbeekpark voor een uniek entree van de receptie. Grand Café Aan de Beek biedt gratis parkeergelegenheid voor de deur. De avond wordt compleet gemaakt met bijpassende hapjes en dranken. Ook een condoleance is mogelijk.

Congres

Door de ligging in de natuurlijke omgeving van het Sonsbeekpark is Grand Café Aan de Beek een zeer geschikte locatie voor congressen. Dankzij de samenwerking met het Watermuseum beschikken we over een auditorium voor 120 personen, welke voorzien is van moderne audio visuele middelen. Het congres kan compleet worden gemaakt met een uitgebreid buffet of lunch bij Grand Café Aan de Beek.

congreslocatie in arnhem zakelijke mogelijkheden arnhem
zakelijk-lunchen-arnhem

Zakelijk lunchen in Arnhem

Heerlijk lunchen in een sfeervolle locatie met je collega’s of zakenrelaties bij Grand Café Aan de Beek in Arnhem. Eigenares Esther creëert samen met haar ervaren medewerkers heerlijke gerechten. Naast een diner zijn ook zakelijke BBQ’s of een High Tea mogelijk.

Heb je verder nog vragen over onze zakelijke mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.