Logo

Not just any restaurant

Zakelijke mogelijkheden

Grand Café Aan de Beek heeft haar zakelijke gasten veel te bieden

Grand Café Aan de Beek is dé locatie voor al je zakelijke bijeenkomsten. Benieuwd naar de zakelijke mogelijkheden van Grand Café Aan de Beek?

De prachtige ligging in het Sonsbeekpark zorgt voor een unieke uitstraling naar je zakelijke gasten. Naast parkeergelegenheid voor de deur beschikken wij dankzij onze samenwerking met het Nederlands Watermuseum over diverse ruimtes waar uiteenlopende evenementen georganiseerd kunnen worden. Van een vergadering voor 8 personen tot een seminar voor 120 personen.

grand-cafe-aan-de-beek-sonsbeek

Vergaderlocatie in Arnhem

Grand Café Aan de Beek is dankzij de samenwerking met het naastgelegen Nederlands Watermuseum een inspirerende vergaderlocatie in Arnhem. Zo is de ligging aan het Sonsbeekpark ideaal voor vergaderingen en brainstormsessies. Aangezien midden in de natuur bijeenkomen een positief effect kan hebben op de vergadering. Verder zijn onze vergaderruimtes van alle gemakken voorzien. Vanzelfsprekend verzorgen wij smaakvolle lunchbuffetten, zodat jullie er na de middagpauze weer tegenaan kunnen.

Bedrijfsfeest in Park Sonsbeek

Voor een bedrijfsfeest in Arnhem ben je bij Grand Café Aan de Beek aan het juiste adres. Onze locatie biedt talloze mogelijkheden. Onze prachtige locatie met uitzicht op Sonsbeek draagt bij aan de unieke sfeer. Tijdens het bedrijfsfeest hoef jij je geen zorgen te maken over hapjes, drankjes, of zelfs de muzikale omlijsting, want wij kunnen enkele geweldige DJ’s aanbevelen. Neem contact met ons op voor een offerte of kom langs om de locatie te bekijken. Samen met jou stellen we een offerte op maat op, rekening houdend met al jouw wensen.

bedrijfsfeest-arnhem-sonsbeekpark, trouwlocatie arnhem
zakelijke-receptie-mogelijkheden-grand-cafe-aan-de-beek

Receptie

De sfeervolle ambiance van Grand Café Aan de Beek is zeer geschikt voor zowel formele als informele recepties in Arnhem. Van afscheidsreceptie tot nieuwjaarsreceptie, wij verzorgen deze graag. Daarnaast zorgt de ligging in het Sonsbeekpark voor een uniek entree van de receptie.

Zakelijk lunchen in Arnhem

Naast het verzorgen van bedrijfsfeesten, biedt Grand Café Aan de Beek ook de ideale setting voor zakelijke lunches in Arnhem. Ons Grand Café is de perfecte plek om informeel onder het genot van een lunch zakenrelaties te ontvangen. Of je nu kiest voor een snelle zakenlunch of een uitgebreide bespreking met collega’s, onze locatie biedt een ontspannen ambiance en professionele service. Laat ons weten wat je wensen zijn, en wij zorgen voor een smaakvolle, maar ook efficiënte zakelijke lunchervaring. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of kom langs voor een voorproefje van wat Grand Café Aan de Beek te bieden heeft.