Logo

PUUR GENIETEN IN ARNHEM

Hier gaan we voor. Dag in, dag uit!

Zakelijke mogelijkheden

Grand Café Aan de Beek heeft haar zakelijke gasten veel te bieden

Grand Café Aan de Beek is dé locatie voor al je zakelijke bijeenkomsten. Benieuwd naar de zakelijke mogelijkheden van Grand Café Aan de Beek?

De prachtige ligging in het Sonsbeekpark zorgt voor een unieke uitstraling naar je zakelijke gasten. Naast parkeergelegenheid voor de deur beschikken wij dankzij onze samenwerking met het Nederlands Watermuseum over diverse ruimtes waar uiteenlopende evenementen georganiseerd kunnen worden. Van een vergadering voor 8 personen tot een seminar voor 120 personen.

grand-cafe-aan-de-beek-sonsbeek

Vergaderlocatie in Arnhem

Grand Café Aan de Beek is dankzij de samenwerking met het naastgelegen Nederlands Watermuseum een inspirerende vergaderlocatie in Arnhem. Zo is de ligging aan het Sonsbeekpark ideaal voor vergaderingen en brainstormsessies. Aangezien midden in de natuur bijeenkomen een positief effect kan hebben op de vergadering. Verder zijn onze vergaderruimtes van alle gemakken voorzien. Vanzelfsprekend verzorgen wij smaakvolle lunchbuffetten, zodat jullie er na de middagpauze weer tegenaan kunnen.

Bedrijfsfeest in Park Sonsbeek

De sfeervolle ambiance van Grand Café Aan de Beek is ideaal voor een bedrijfsfeest of om een jubileum te vieren. Je kunt bij ons terecht voor een
uitermate gezellige borrel of avondfeest. Wij denken graag mee voor een topfeest! Hierbij geven wij graag advies over bijvoorbeeld een DJ.

Een gezellig bedrijfsfeest of andere zakelijke mogelijkheden vier je natuurlijk bij Grand Café Aan de Beek
zakelijke-receptie-mogelijkheden-grand-cafe-aan-de-beek

Receptie

De sfeervolle ambiance van Grand Café Aan de Beek is zeer geschikt voor zowel formele als informele recepties in Arnhem. Van afscheidsreceptie tot nieuwjaarsreceptie, wij verzorgen deze graag. Daarnaast zorgt de ligging in het Sonsbeekpark voor een uniek entree van de receptie.

Zakelijk lunchen in Arnhem

Heerlijk lunchen in een sfeervolle locatie met je collega’s of zakenrelaties bij Grand Café Aan de Beek in Arnhem.

zakelijk-lunchen-arnhem