Logo

Congreslocatie in Arnhem

Een congres op de perfecte locatie in Arnhem - Grand Café Aan de Beek

Ben je op zoek naar een congreslocatie in Arnhem? Grand Café Aan de Beek beschikt over de perfecte locatie voor een congres. De natuurlijke omgeving in Park Sonsbeek gecombineerd met een auditorium voor 120 personen zorgt samen voor een unieke congreslocatie. Naast onze grote congresruimte beschikken wij ook over kleinere vergaderruimtes. Zo is er voor elke gelegenheid een passende ruimte, of je nu wil brainstormen, vergaderen, of presenteren. De congreszaal is voorzien van moderne audio visuele middelen die bijdragen aan een sterke presentatie.

catering-buffet-arnhem

Catering

Om het congres compleet te maken kun je gebruik maken van onze catering. Onze ervaren koks verzorgen een heerlijke lunch, voor na of tijdens het congres. Tijdens de pauze of na het eten kun je nog even genieten van het mooie Park Sonsbeek en een wandeling maken langs één van de wandelroutes.

Bereikbaarheid

De ligging van Grand Café Aan de Beek in Park Sonsbeek zorgt voor goede bereikbaarheid met voldoende parkeerplaatsen. Ons pand is gevestigd naast het Watermuseum aan de rand van Park Sonsbeek. Ook is Grand Café Aan de Beek eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Het is slechts 5 minuten lopen vanaf Centraal Station Arnhem.

congreslocatie in arnhem zakelijke mogelijkheden arnhem
terras-locatie-grand-cafe-aan-de-beek

Grand Café Aan de Beek

Wil je gegarandeerd een geslaagd congres? Dan is Grand Café Aan de Beek de ideale congreslocatie in Arnhem. Voor een offerte kan je contact met ons op nemen of je bent welkom om de congreslocatie te bezichtigen. Dan bespreken we samen met jou al je wensen en onze mogelijkheden.