Logo

Not just any restaurant

Feesten en Partijen

Grand Café Aan de Beek heeft veel te bieden

Welkom bij Grand Café Aan de Beek, de perfecte plek voor het vieren van speciale momenten! Of je nu op zoek bent naar een locatie voor een intieme borrel, een bruisend dansfeest of een gezellig samenzijn met heerlijke hapjes, wij bieden diverse mogelijkheden voor privé-evenementen. Ontdek onze sfeervolle locatie, omgeven door het prachtige park, en geniet van een onvergetelijke ervaring.

Bij Grand Café Aan de Beek maken we van elk moment een feestje!

bedrijfsfeest-in-arnhem-aandebeek

Trouwfeest in het Sonsbeekpark

Met de prachtige ligging in het Sonsbeekpark en het uitzicht op de Sint-Jansbeek is Grand Café Aan de Beek een droomlocatie voor feesten en partijen. Naast de prachtige omgeving en sfeervolle ruimte word je trouwfeest compleet gemaakt met heerlijke hapjes en drankjes. Bij ons kan veel! Wij denken graag met jullie mee om jullie wensen te vervullen. Na het geven van jullie Ja-woord, is het tijd om lekker te feesten met familie en vrienden!

Verjaardagsfeesten en partijen

Ook voor een avondfeest in Arnhem ben je bij Grand Café Aan de Beek aan het juiste adres. Onze locatie biedt talloze mogelijkheden  en wij helpen je graag om je wensen in vervulling te laten gaan. Onze prachtige locatie met uitzicht op Sonsbeek park draagt bij aan de unieke sfeer. Tijdens het feest hoef jij je geen zorgen te maken over hapjes, drankjes, of zelfs de muzikale omlijsting, want wij kunnen je namelijk enkele geweldige DJ’s aanbevelen. Een avondfeest bij Grand Café Aan de Beek kun je geven vanaf 50 personen.

Neem gerust contact met ons op voor een offerte of kom langs om de prachtige locatie te bekijken.

feesten en partijen bij Grand Cafe aan de Beek