Logo

IETS TE VIEREN?

Vertel het ons, dan zorgen wij voor een passende invulling.

Feesten en Partijen

Grand Café Aan de Beek heeft veel te bieden

Ons team houdt ervan om een feestje te verzorgen. Van feesten en partijen met een barbecue tot een feest met feestelijke hapjes en een DJ. De ligging in het Sonsbeekpark en de sfeervolle ambiance zorgen voor een uniek ontvangst van je gasten! Wij bieden extra service met gratis parkeerplaatsen voor de deur.

trouwen-arnhem-grand-cafe-aan-de-beek

Trouwen in het Sonsbeekpark

Met de prachtige ligging in het Sonsbeekpark en het uitzicht op de Sint-Jansbeek is Grand Café Aan de Beek een droomlocatie. De glazen wand zorgt ervoor dat het Sonsbeekpark het decor is voor de huwelijksceremonie. Naast de prachtige omgeving en sfeervolle ruimte word je huwelijk compleet gemaakt met heerlijke hapjes en drankjes. Bij ons kan alles! Wij denken graag mee om jullie wensen te vervullen.

Feesten en partijen

Feesten en partijen zijn onze favoriete evenementen om te organiseren. Met onze creativiteit, enthousiaste bediening en sfeervolle grand café organiseren wij de leukste verjaardagsfeesten en jubileumfeesten. Bij ons is alles mogelijk en wij denken graag mee! Naast het serveren van heerlijke hapjes en dranken, geven wij ook advies voor een DJ, patisserie en groepsactiviteiten. Een groot voordeel van Grand Café Aan de Beek is dat je gasten voor de deur kunnen parkeren.

bedrijfsfeest-arnhem-sonsbeekpark
feesten-partijen-grand-cafe-aan-de-beek

Jubilea

Word je binnenkort 50 jaar? Dan kun je deze bijzondere mijlpaal niet voorbij laten gaan! Wij zetten jou deze dag graag samen met je familie en vrienden in het zonnetje in ons Grand Café! Voor uw 50e verjaardagsfeest is onze sfeervolle locatie in het Sonsbeekpark zeer geschikt. Uiteraard is onze locatie geschikt voor andere jubilea. Aan de Beek bevindt zich net buiten het centrum, midden in de natuur. Vanuit het grand café heb je uitzicht op het prachtige Sonsbeekpark en de Sint-Jansbeek. Niet alleen de locatie zorgt voor een onvergetelijke dag, maar ook de creativiteit van onze koks. Zij verrassen je gasten graag met feestelijke hapjes, walking dinner of barbecue.