Logo

HEEFT U IETS TE VIEREN?

Vertel het ons, dan zorgen wij voor een passende invulling.

Feesten en Partijen

Grand Café Aan de Beek heeft veel te bieden

Ons team houdt ervan om een feestje te bouwen. Van feesten en partijen met een luxe barbecue of live cooking diner tot een feest met feestelijke hapjes en een DJ. De ligging in het Sonsbeekpark en de sfeervolle ambiance zorgen voor een uniek ontvangst van je gasten! Wij bieden extra service met gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Bruidstaart

Bruiloften

Met de prachtige ligging in het Sonsbeekpark en het uitzicht op de Sint-Jansbeek is Grand Café Aan de Beek een droomlocatie. De glazen wand zorgt ervoor dat het Sonsbeekpark het decor is voor de huwelijksceremonie. Naast de prachtige omgeving en sfeervolle ruimte word je huwelijk compleet gemaakt met onze culinaire specialiteiten. Bij ons kan alles! Wij denken graag mee om jullie wensen te vervullen. Van een live cooking diner tot een luxe barbecue.

Feesten

Feesten en partijen zijn onze favoriete evenementen om te organiseren. Met onze creativiteit, enthousiaste bediening en sfeervolle grand café organiseren wij de leukste verjaardagsfeesten en jubileumfeesten. Bij ons is alles mogelijk en wij denken graag mee! Naast het serveren van heerlijke hapjes en dranken, geven wij ook advies voor een DJ, patisserie en groepsactiviteiten. Een groot voordeel van Grand Café Aan de Beek is dat je gasten voor de deur kunnen parkeren.

Grand Café feestlocatie in Arnhem
Vier je familieuitje bij Grand Café Aan de Beek

Familieuitje

Ben je op zoek naar een creatief, actief en gezellig uitje met de familie? Dan denken wij graag mee! Net buiten het centrum en in het prachtige Sonsbeekpark is Grand Café Aan de Beek gelegen. Bij ons is alles mogelijk. Van een kookworkshop met de familie tot een rondje door Sonsbeekpark met de e-step en een gezellige barbecue op het terras. Met de creativiteit van onze koks worden je familieleden altijd verrast. Als de familie uit het hele land komt, dan is onze gratis parkeergelegenheid ideaal.

Jubilea

Word je binnenkort 50 jaar? Dan kun je deze bijzondere mijlpaal niet voorbij laten gaan! Wij zetten jou deze dag graag samen met je familie en vrienden in het zonnetje in ons restaurant! Voor uw 50e verjaardagsfeest is onze sfeervolle Grand Café Aan de Beek zeer geschikt. Uiteraard is onze locatie geschikt voor andere jubilea. Het grand café bevindt zich net buiten het centrum, midden in de natuur. Vanuit het grand café heb je uitzicht op het prachtige Sonsbeekpark en de Sint-Jansbeek. Niet alleen de locatie zorgt voor een onvergetelijke dag, maar ook de creativiteit van onze koks. Zij verrassen je gasten graag met feestelijke hapjes, live cooking diner, walking dinner of barbecue.

Bedrijfsfeest in Arnhem