Logo

PUUR GENIETEN IN ARNHEM

Hier gaan we voor. Dag in, dag uit!

Lunch

Voor ieder wat wils

Bekijk direct de menukaarten

 

Lunch – Borrel – AvondhapjesDranken

Privé & zakelijk

Grand Café aan de Beek biedt de ultieme locatie voor bedrijfsfeesten en (zakelijke) bijeenkomsten. Zo bieden wij verschillende vergaderruimtes met uitzicht op de natuur van Park Sonsbeek. Ook beschikken wij over een auditorium voor 120 personen, uiterst geschikt voor congressen. Wil je zakelijk lunchen of een bedrijfsfeest of receptie bij ons organiseren? Er zijn tal van mogelijkheden.

Ook voor particuliere feesten kun je bij ons terecht. Vier je huwelijk of jubilea op een droomlocatie in het Sonsbeekpark met onze culinaire specialiteiten. Of organiseer een gezellig familie uitje met een uitgebreide barbecue. Wil je alvast meer zien van onze brasserie? Dat kan hier

High tea

Naast lunchen en borrelen is het ook mogelijk om bij ons te genieten van een luxe high tea. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Voor slechts €21,50 per persoon kun je bij ons genieten van een heerlijke middag met lekkere hapjes. En voor €24,50 doen we er een schepje bovenop met een extra kop koffie en een fris glaasje prosecco. Voor high teas werken wij uitsluitend op reservering.

Dus, wil je lekker lunchen in Arnhem, te midden van het prachtige Sonsbeekpark? Reserveer direct!