Logo

High Tea in het prachtige Park Sonsbeek

Kom genieten van een gezellige High Tea in Arnhem! Te midden van de schitterende natuur van Park Sonsbeek, en onder begeleiding van de kabbelende Sint Jansbeek, verzorgt Grand Café Aan de Beek charmante High Tea’s aan feestelijke tafels. Van een zeer uitgebreide variant voor grote groepen tot aan een intieme High Tea waar je bijvoorbeeld samen met jouw partner kunt genieten van een gezellige tijd: de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Om jou zo goed mogelijk te kunnen voorzien van een passende High tea in Arnhem, werken wij uitsluitend op reservering. Je kunt onze High Tea boeken vanaf 10:30u.

Hoe ziet onze High Tea er uit?

Wij serveren een plateau met verschillende hartige gerechten zoals sandwiches en diverse belegde minibroodjes. Ook geniet je van een etagère met allerlei smaakvolle zoetigheden. Een High Tea is niet compleet zonder thee, daarom kan je 2 uur lang onbeperkt thee drinken. Voor slechts €24,50 ben je al verzekerd van een heerlijke middag. Kom jij ultiem genieten?

high tea sonsbeekpark arnhem

High Tea Hapjes & Sandwiches

Een gezellige High Tea in Arnhem kan natuurlijk niet zonder lekkere hapjes. We serveren daarom allerlei sandwiches en andere lekkernijen waarmee we jou op een bijzondere manier weten te verwennen. Je kunt bij ons terecht voor high tea als brunch, als lunch of natuurlijk gewoon lekker aan het eind van de middag om bijvoorbeeld het weekend in te luiden. We houden daarbij uiteraard rekening met jouw wensen en stellen het arrangement daar op af. Heb je allergieën? Meld het ons! We houden er graag rekening mee.

Op een bijzonder plekje in Arnhem

Geniet met familie, vrienden of vriendinnen van een tafel vol hartige hapjes en lekkere zoetigheden op een unieke locatie. Grand Café Aan de Beek is omgeven door de prachtige natuur van Park Sonsbeek, wat het één van de meest bijzondere plekjes maakt voor een High Tea in Gelderland. Heb je een speciale gelegenheid? Laat het ons weten en dan maken we er een onvergetelijke dag van!
Grand Café Aan de Beek is ook meer dan geschikt voor een reguliere lunch of borrel.

grand-cafe-aan-de-beek-in-sonsbeekpark