Logo

Not just any restaurant

BBQ in Arnhem organiseren als bedrijfsuitje

Ervaar een uniek bedrijfsuitje dat jou en je collega's bij blijft bij Grand Café Aan de Beek

De bedrijfsbarbecue bij Grand Café Aan de Beek vormt het perfecte bedrijfsuitje. Onze bedrijfsbarbecue is beschikbaar voor groepen vanaf 35 personen tot maximaal 130 personen. Er zijn voldoende mogelijkheden voor zowel grote bedrijven als kleinere bedrijven. Neem gerust contact met ons op om een ideale BBQ in Arnhem te organiseren.

Bbq Arnhem Grand Café Aan de Beek

De mogelijkheden van een BBQ in Arnhem als bedrijfsuitje

Wij voorzien je graag van advies over de eindeloze mogelijkheden van een BBQ in Arnhem als bedrijfsuitje. Je kan zelf het programma invullen en wij helpen je om deze fantastische dag met collega’s te realiseren. Samen organiseren we een uniek bedrijfsuitje voor jouw team om niet te vergeten. Voor een offerte kan je contact met ons opnemen of langskomen om de locatie te bekijken. Samen met jou maken we een offerte op maat naar jouw wensen. 

Over Grand Café Aan de Beek

Naast een BBQ in Arnhem, kunnen wij nog veel meer mogelijkheden bieden. Zo kan je bij Grand Café Aan de Beek ook gezellig borrelen en lunchen. Daarnaast is het ook mogelijk om een high tea te boeken, een bruiloft te vieren, een bedrijfsfeest te organiseren of onze locatie voor een ander evenement af te huren. Wat je wens ook is, wij kunnen het voor je realiseren. De locatie van Grand Café Aan de Beek biedt een prachtig uitzicht over Park Sonsbeek en de Sint-Jansbeek. Ervaar de rust van de natuur tijdens jouw evenement. Wil je meer informatie of de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact op of kom langs!