Logo

Een geheel verzorgde BBQ in Arnhem

Maak kennis met Grand Café Aan de Beek als prachtige locatie voor een geheel verzorgde BBQ in Arnhem! De sfeervolle omgeving en het uitzicht van het Sonsbeekpark maken het Grand Café de ideale plek voor ieder BBQ feest! Je hoeft nergens meer naar om te kijken. Wij regelen het vlees, de sauzen, de drankjes en de muziek. En jij geniet van de volledig verzorgde BBQ.

Om optimaal te kunnen genieten van je BBQ in Arnhem bieden we graag een barbecue op maat. Dat betekent dat we al je wensen bespreken en een pakket voor je samenstellen, afgestemd op het gezelschap. Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op en laat je verrassen door de mogelijkheden!

bbq-arnhem-grandcafeaandebeek

BBQ organiseren als bedrijfsuitje

De bedrijfsbarbecue van Grand Café Aan de Beek is het ideale zomerse bedrijfsuitje. Een bbq organiseren als bedrijfsuitje zorgt er namelijk voor dat jij met al je collega’s of werknemers op een informele, gezellige manier beter leert kennen en dat bevordert uiteindelijk de groepsdynamiek.

Barbecue voor bruiloften, verjaardagen en feestjes

Gaan jullie elkaar deze zomer het ja-woord geven? Overweeg dan eens een BBQ in Arnhem bij Grand Café Aan de Beek! Je kunt er met vrienden en familie rustig eten, even bijkomen van de dag tot dan toe en je weer opladen voor een feestelijke avond. En dat op een romantische locatie. Wat wil je nog meer?

Maar ook voor een barbecue voor een verjaardag, voor andere feesten of gewoon zomaar kun je bij ons terecht natuurlijk. Grand Café Aan de Beek is gevestigd aan de Zijpendaalseweg 26 in het Sonsbeekpark, op slechts vijf minuutjes vanaf Arnhem Centraal. Gemakkelijk te bereiken dus. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van jouw barbecue in Arnhem!

Bbq Arnhem Grand Café Aan de Beek