Logo

BBQ ARNHEM

BBQ ARNHEM - GRAND CAFÉ AAN DE BEEK

Maak kennis met Grand Café Aan de Beek als prachtige locatie voor een geheel verzorgde BBQ in Arnhem! De sfeervolle omgeving en dito uitzicht van het Sonsbeekpark maken van het grand café de ideale plek voor ieder BBQ feest. U hoeft daarbij nergens meer naar om te kijken. Wij regelen het vlees, de sauzen, de drankjes en de muziek. En u zorgt voor de gezelligheid.

Om u optimaal te laten genieten van je BBQ in Arnhem bieden we graag een barbecue op maat. Dat betekent dat we uw wensen bespreken en een pakket voor u samenstellen, afgestemd op u en uw gezelschap. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en laat u  verrassen door de mogelijkheden!

BBQ ARNHEM

BBQ organiseren als bedrijfsuitje

De bedrijfsbarbecue van Grand Café Aan de Beek is het ideale zomerse bedrijfsuitje. Een bbq  organiseren als bedrijfsuitje zorgt er namelijk voor dat u uw collega’s of werknemers op een informele, gezellige manier beter leert kennen en dat bevordert uiteindelijk de

Barbecue voor bruiloften, verjaardagen en feestjes

Gaat u elkaar deze zomer het ja-woord geven? Overweeg dan eens een BBQ in Arnhem bij Grand Café Aan de Beek! U kunt er met vrienden en familie rustig eten, even bijkomen van de dag tot dan toe en u weer opladen voor een feestelijke avond. En dat op een romantische locatie. Wat wilt u nog meer?

Maar ook voor een barbecue voor uw verjaardag, voor andere feesten of gewoon zomaar kunt u bij ons terecht natuurlijk. Grand Café Aan de Beek is gevestigd aan de Zijpendaalseweg 26 in het Sonsbeekpark, op slechts vijf minuutjes vanaf Arnhem Centraal.  Gemakkelijk te bereiken, dus. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van uw barbecue in Arnhem!

barbecue