Logo

LEKKER LUNCHEN IN ARNHEM

HEERLIJK LUNCHEN IN PARK SONSBEEK

Wil je lekker lunchen in Arnhem op een sfeervolle locatie? Dan ben je bij Grand Café aan de Beek van harte welkom. Bij ons geniet je samen met je vrienden, collega’s of familie van een ontspannen lunch of borrel. Je vindt ons in het prachtige Sonsbeekpark, slechts 5 minuutjes van Arnhem Centraal.

Grand Café Aan de Beek

Menukaart

Voor een heerlijke lunch kun je bij ons terecht met het hele gezin. Onze gerechten worden bereid met dagverse producten en ingrediënten. Daarnaast kunt je genieten van verschillende dranken en zoetigheden. Zo hebben wij speciale koffie’s op ons menu. Evenals heerlijke huiswijnen en een uitgebreide kaart met alcoholische dranken. Ook serveren wij tijdens de lunch verschillende gerechten, van traditioneel tot unieke smaakbelevenissen. Of laat ons een lekkere borrelplateau bij je op tafel verzorgen. Voor de kinderen hebben we een speciaal kids-menu. 

Beleef onze High Tea

Naast lunchen en borrelen is het ook mogelijk om bij ons te genieten van een luxe high tea. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Voor slechts €21,50 per persoon kun je bij ons genieten van een heerlijke middag met lekkere hapjes. En voor €24,50 doen we er een schepje bovenop met een extra kop koffie en een fris glaasje prosecco. Voor high teas werken wij uitsluitend op reservering.

Bruidstaart
Feesten en partijen in Arnhem

Privé en zakelijk

Grand Café aan de Beek biedt de ultieme locatie voor bedrijfsfeesten en (zakelijke) bijeenkomsten. Zo bieden wij verschillende vergaderruimtes met uitzicht op de natuur van Park Sonsbeek. Ook beschikken wij over een auditorium voor 120 personen, uiterst geschikt voor congressen. Wil je zakelijk lunchen of een bedrijfsfeest of receptie bij ons organiseren? Er zijn tal van mogelijkheden.

Ook voor particuliere feesten kun je bij ons terecht. Vier je huwelijk of jubilea op een droomlocatie in het Sonsbeekpark met onze culinaire specialiteiten. Of organiseer een gezellig familie uitje met een uitgebreide barbecue. Wil je alvast meer zien van onze brasserie? Dat kan hier.

Dus, wil je lekker lunchen in Arnhem, te midden van het prachtige Sonsbeekpark? Reserveer direct! Voor vragen kun je contact opnemen via het contactformulier of door te bellen naar (026) 443 04 76.