Logo

Lunchen in Arnhem centrum

LUNCHEN IN HET CENTRUM VAN ARNHEM

Wil je gezellig lunchen in het centrum van Arnhem? Dan ben je bij Grand Café Aan de Beek aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht voor een overheerlijke lunch, een uitgebreide high-tea of een verfijnde borrelplank. De perfecte plek voor een leuke middag uit!

high tea locatie arnhem

Geniet van park Sonsbeek

Grand Café Aan de Beek is gelegen aan de Beeklaan, in park Sonsbeek. Dit is een prachtig park gelegen in het hart van Arnhem. Na het lunchen kun je heerlijk wandelen of fietsen langs de prachtige natuur. Bij ons kun je dus genieten van een goede maaltijd, omgeven door al het moois dat de natuur in dit park te bieden heeft. Bovendien worden er in het park veel evenementen georganiseerd, een echte must-visit dus.

taarten grand cafe aan de beek

Menukaart voor lunchen in Arnhem centrum

Wij bereiden dagelijks de lekkerste gerechten in onze keuken. Deze gerechten worden bereidt met dagverse producten en met een hoop liefde. Ben je benieuwd naar onze verschillende kaarten? Bekijk deze dan hier: Lunch, Borrel en Drankenkaart.

High tea bij Grand Café aan De Beek

Op zoek naar een locatie om uitgebreid te lunchen in het centrum van Arnhem? Bij ons kun je terecht voor een overheerlijke high tea. Dit is de perfecte manier om te genieten van een middagje uit met vrienden of familie. Wij serveren diverse hartige gerechten, zoals sandwiches en verschillende belegde minibroodjes. Daarnaast serveren wij een etagère met allerlei zoetigheden. Bij een high tea hoort natuurlijk onbeperkt thee. Onze high tea is te boeken vanaf 10:30u. Kom je binnenkort langs? Onze high tea is alleen beschikbaar op aanvraag, reserveren kan hieronder.

Bruidstaart

Contact

Kom je binnenkort lunchen in het centrum van Arnhem? Kom dan gezellig bij ons langs. Je kunt hier vast een plekje reserveren. Voor vragen over de verschillende mogelijkheden zijn wij bereikbaar op 026 443 04 76 of via info@grandcafeaandebeek.nl.

bedrijfsfeestlocatie-arnhem-sonsbeek, reserveren