Logo

Dagje Arnhem

Plan eens een leuk dagje Arnhem! Deze heb je zo volgepland! De bruisende stad Arnhem heeft namelijk veel te bieden. Vele stadsparken, restaurants, musea en attracties. Kom daarna genieten bij Grand Café Aan de Beek van een ontbijt, lunch of heerlijke borrel! 

Nederlands Watermuseum

Aan de rand van het bekende en prachtige Sonsbeekpark zit het Nederlands Watermuseum verborgen. Dit unieke museum voor kinderen bevindt zich onder de grond. Met de meer dan 50 interactieve presentaties ontdek je alles over water. Een echt doe-museum waar je van alles te weten kunt komen over grondwater, drinkwater, dijkbeheer of watergebruik. In Nederland én in de rest van de wereld!

Maak een dagje Arnhem compleet met een lekkere lunch bij het naastgelegen Grand Café Aan de Beek.

Dagje Arnhem Het Nederlands Watermuseum
Gebouw Grand Café Aan de Beek

Stadsparken

In Arnhem vind je prachtige parken die een bezoek aan de stad meer dan waard zijn! Zo kun je in de parken lekker sporten, picknicken en wandelen.

Park Sonsbeek is het mooiste park van de vijf stadsparken. Het stadspark is op slechts vijf minuten lopen vanuit het centrum van Arnhem gelegen. In deze parken worden vele activiteiten en evenementen georganiseerd van open podiums, openlucht bioscopen en sportactiviteiten tot gezellige markten.

Grand Café Aan de Beek is gevestigd in Park Sonsbeek en is dé ideale plek om een heerlijk dagje Arnhem af te sluiten.