Logo

Feestlocatie in Arnhem

FEESTLOCATIE IN ARNHEM - GRAND CAFÉ AAN DE BEEK

Ben je op zoek naar de ultieme feestlocatie in Arnhem? Wil je genieten van prachtig uitzicht en een mooi decor voor speciale foto’s en herinneringen? Dan ben je bij Grand Café Aan de Beek in Arnhem van harte welkom. Je kunt bij ons terecht voor al je feesten en partijen, van familie uitjes tot zakelijke bijeenkomsten. Ons team zorgt met liefde voor een dag om nooit te vergeten.

grand cafe arnhem

Droomlocatie in Sonsbeekpark

Grand Café Aan de Beek is gelegen in het prachtige Sonsbeekpark en heeft uitzicht op de Sint-Jansbeek. Bij ons kan je bij elke feestelijke gelegenheid genieten van de natuur. Bovendien vormt onze glazen wand een prachtig decor voor foto’s en video’s. Daarnaast is de binnenruimte sfeervol ingericht. Een groot voordeel voor jou en je gasten is de gratis parkeergelegenheid voor de deur. Dit maakt ons grand café een ideale feestlocatie in Arnhem.

Culinair genot

Maak je dag compleet met onze culinaire specialiteiten! Wij serveren de lekkerste hapjes en drankjes. Geniet van heerlijk gebakjes of laat ons vers bereide borrelplateaus bij je op tafel zetten. Ook is het mogelijk om je samen met je gasten te laten verzorgen met een live cooking diner. Of een luxe barbecue op ons terras met prachtig uitzicht op Sonsbeekpark en de Sint-Jansbeek! Heb je specifieke wensen? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Grand Café Aan de beek serveert haar gerechten op sfeervolle plateau's
Feesten en partijen in Arnhem

Feesten & partijen

Onze feestlocatie in Arnhem vormt de ultieme setting voor al je feesten en partijen. Vier jullie bruiloft binnen een sfeervolle ruimte en een prachtige omgeving, of laat ons team je een onvergetelijke dag bezorgen voor jouw jubileum of verjaardag. Familie uitje organiseren? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld ook genieten van een heerlijk uitgebreide barbecue. Of houd het bescheiden met een besloten High Tea.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw feest bij Grand Café Aan de Beek? Neem vrijblijvend contact met ons op.