Logo

Bruiloft locatie

Bruiloft locatie in Arnhem

De ideale bruiloft locatie vinden die aan je eisen voldoet kan een hele uitdaging zijn. Een van de belangrijkste dagen in je leven is waarschijnlijk de dag dat je trouwt. Bovendien begint het allemaal met een locatie. Denk aan de setting, de ambiance en de mogelijkheden. Grand Café aan de Beek denkt graag mee met de klant.

Grand Café aan de Beek heeft een prachtig uitzicht op Park Sonsbeek en ligt in een karakteristieke omgeving. Wij zijn dan ook trots op deze bijzondere locatie in Arnhem, die uitkijkt over de Grote Weide. Ben je dan ook op zoek naar een bijzondere karakteristieke plek aan en op het water? Dan is Grand Café aan de Beek de ideale locatie voor jou.

grand-cafe-aan-de-beek-sonsbeek

Ceremonie bruiloft locatie

Wij bieden een prachtige zaal voor de ceremonie die volledig naar wens kan worden ingericht. Is het thema van de bruiloft bijvoorbeeld black tie? Dan kunnen we samen de hele zaal omtoveren tot de ceremoniële ruimte van je dromen.

Heb je een diploma-uitreiking? Ook dat is geen probleem. Geniet van een prachtige uitvaartceremonie in de mooie omgeving van Park Sonsbeek. Je hoeft je geen zorgen te maken over problemen met hakken want er is een mooi pad beschikbaar. Buiten is alles mogelijk met de kleuren en vormgeving. Geef ons jullie ideeën; want een trouwlocatie moet alles zijn wat jullie willen. Wij zullen er alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen!

Bruiloft locatie

Het is belangrijk om duidelijk te zijn over jullie voorkeuren bij het kiezen van een bruiloftlocatie. Wat wil je je echt blijven herinneren van deze dag? Een uitdagende maar leuke bezigheid. Neem de tijd om dit samen te bespreken, want je krijgt maar één kans om het goed te doen. Natuurlijk zijn wij er om jullie suggesties en advies te geven. Je hoeft je geen zorgen te maken tijdens de bruiloft, dat beloven we.

Wij zorgen ervoor dat jullie optimaal kunnen genieten door voorafgaande persoonlijke gesprekken en korte communicatiekanalen binnen Grandcafé aan de Beek. Een ceremonie, diner, feest of high tea? Geen probleem. Je bent van harte welkom om eens met eigen ogen te komen kijken. Heb je vragen? Stel ze gerust.

taart trouwfeest grand cafe aan de beek
trouwlocatie in arnhem

Neem gerust contact met ons op

Wil je bij Grand Café aan de Beek het ja woord zeggen? Neem dan contact met ons op om een bezoek in te plannen zodat je een kijkje kunt nemen op de locatie. Naast dat we al jullie ideeën en wensen bespreken, bieden we ook onze wijsheid en ervaringen aan. Samen zorgen we voor een onvergetelijke dag!