Logo

Trouwlocatie zoeken

Trouwlocatie zoeken: Grand Café aan de Beek

Wat ontzettend leuk dat jullie op zoek zijn naar een trouwlocatie! In dat geval is Grand Café aan de Beek de plek voor jullie. Grand Café aan de Beek is een trouwlocatie in Arnhem. Deze locatie wordt ook wel gezien als een van de meest onderscheidende en unieke trouwlocaties in de omgeving van Arnhem. Hier kunnen jullie de hele trouwdag vieren van ceremonie tot uitbundige receptie.

Jullie wensen zijn voor ons erg belangrijk. Willen jullie bijvoorbeeld een kleine ceremonie gevolgd door heerlijke gerechten. Bij ons is het allemaal mogelijk. Kortom, Grand Café aan de Beek maakt het mogelijk om jullie bruiloft in stijl te vieren met iedereen of in een besloten setting met een klein gezelschap.

grand-cafe-aan-de-beek-sonsbeek

Zoeken naar een trouwlocatie

Grand Café aan de Beek, de plek waar jullie kunnen trouwen, ligt in een prachtige omgeving. Deze weelderige omgeving is ideaal voor zowel het vieren van jullie bruiloft als het fotograferen van jullie huwelijk. Beleef samen met ons het mooiste feest op onze prachtige locatie in Arnhem. Bovendien kunnen jullie vanuit onze serre genieten van een prachtig uitzicht op de Sint-Jansbeek en het prachtige Park Sonsbeek.

Erkende trouwlocatie zoeken

Wij zijn gevestigd op een bekende trouwlocatie direct naast Park Sonsbeek, de ideale samensmelting van een stijlvolle, verfijnde persoonlijkheid en een natuurlijke buitenomgeving. Omdat elke bruiloft anders is, biedt het Grand Café aan de Beek maatwerk: een huwelijksfeest dat aan al jullie wensen voldoet en binnen jullie prijsklasse blijft.

Deze unieke feestlocatie biedt alles wat nodig is om uw huwelijksdag spectaculair te maken, waaronder een geweldige bar, een top-notch licht- en muziekinstallatie, bijpassend meubilair en een geweldige crew.

taart trouwfeest grand cafe aan de beek
trouwlocatie in arnhem

Jullie wensen staan voorop

Voor jullie speciale dag staan natuurlijk jullie wensen voorop! Bij Grand Café aan de Beek doen we er alles aan om de bruiloft van jullie droom tot in de puntjes te verzorgen. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat het jullie en de gasten dan ook aan niets ontbreekt, zodat iedereen met veel plezier kan terugkijken op een fantastische dag! Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij helpen graag verder.