Logo

PUUR GENIETEN IN ARNHEM

Hier gaan we voor. Dag in, dag uit!

RECEPTIE IN ARNHEM

Grand Cafe aan de Beek

Uw gasten willen meer dan alleen de mogelijkheid om u te feliciteren. Ze willen deel uitmaken van het verhaal rondom uw huwelijk, afscheid of jubileum. Grand Café Aan de Beek biedt de locatie en de middelen voor een unieke receptie in Arnhem. U heeft bij ons de mogelijkheid om alleen een receptie te houden, maar wij helpen u ook graag met het organiseren van een compleet en verzorgd feest tot in de late uurtjes. Hoe uw receptie, jubileum of afscheid verloopt en eruit ziet kunt u zelf bepalen onder het motto: alles is mogelijk.

Wij staan vol enthousiasme voor u klaar om uw receptie onvergetelijk te maken. U hoeft zich tijdens de receptie geen zorgen te maken over de hapjes of drankjes. Wij verzorgen het gehele pakket, ongeacht het aantal bezoekers. Zo geniet u zorgeloos met uw gezelschap.

Cafe

Bijzondere receptie locatie in Park Sonsbeek

Grand Café Aan de Beek bevindt zich naast het Watermuseum aan de rand van Park Sonsbeek. Dit maakt het de perfecte locatie voor een huwelijksreceptie, afscheidsreceptie of jubileum. Wij passen de entourage aan voor elke gelegenheid. Vanuit ons pand heeft u een prachtig uitzicht op Park Sonsbeek. Uw gasten kunnen voor, tijdens of na het evenement zelfs een ontspannen wandeling maken door Park Sonsbeek en genieten van de schitterende natuur.

Bereikbaarheid

Ons pand ligt net buiten het centrum van Arnhem, maar is eenvoudig te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Dit maakt het een geschikte locatie voor een receptie in Arnhem. Bij ons kunt u gebruik maken van een parkeerterrein voor de deur met meer dan voldoende parkeergelegenheid. Als u met het openbaar vervoer komt is het slechts 5 minuten lopen vanaf Centraal Station Arnhem.

Buiten terras
Vergaderlocatie in Arnhem in de natuur Grand cafe aan de Beek

Vraag naar de mogelijkheden

Een receptie houden doet u bij Grand Café Aan de Beek! Laat uw wensen bij ons achter, dan doen wij u graag een voorstel! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en wij stellen geheel vrijblijvend een offerte op maat voor u op!