Logo

PUUR GENIETEN IN ARNHEM

Hier gaan we voor. Dag in, dag uit!

Receptie in Arnhem

Grand Café Aan de Beek

Jouw gasten willen meer dan alleen de mogelijkheid om je te feliciteren. Ze willen deel uitmaken van het verhaal rondom het huwelijk, afscheid of jubileum. Grand Café Aan de Beek biedt de locatie en de middelen voor een unieke receptie in Arnhem. Je hebt bij ons de mogelijkheid om alleen een receptie te houden, maar wij helpen je ook graag met het organiseren van een compleet en verzorgd feest tot in de late uurtjes. Hoe jouw receptie, jubileum of afscheid verloopt en eruit ziet kan jij zelf bepalen onder het motto: alles is mogelijk.

Wij staan vol enthousiasme voor je klaar om jouw of jullie receptie in Arnhem onvergetelijk te maken. Jij hoeft je tijdens de receptie geen zorgen te maken over de hapjes of drankjes. Wij verzorgen het gehele pakket, ongeacht het aantal bezoekers. Zo geniet je zorgeloos met je gezelschap.

receptie-locatie-arnhem-sonsbeek

Bijzondere receptie locatie in Park Sonsbeek – Arnhem

Grand Café Aan de Beek bevindt zich naast het Watermuseum aan de rand van Park Sonsbeek. Dit maakt het de perfecte locatie voor een huwelijksreceptie, afscheidsreceptie of jubileum. Wij passen de entourage aan voor elke gelegenheid. Vanuit ons pand heb je een prachtig uitzicht op Park Sonsbeek. Jullie gasten kunnen voor, tijdens of na het evenement zelfs een ontspannen wandeling maken door Park Sonsbeek en genieten van de schitterende natuur.

Bereikbaarheid

Ons pand ligt net buiten het centrum van Arnhem, maar is eenvoudig te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Dit maakt het een geschikte locatie voor een receptie in Arnhem. Bij ons kan je gebruik maken van een parkeerterrein voor de deur met meer dan voldoende parkeergelegenheid. Als je met het openbaar vervoer komt is het slechts 5 minuten lopen vanaf Centraal Station Arnhem. Alvast een kijkje nemen? Bekijk dan onze Instagram pagina.

grand-cafe-in-sonsbeek-arnhem-centrum receptie
grand-cafe-aan-de-beek receptie arnhem

Vraag naar de mogelijkheden

Een receptie in Arnhem houden doe je bij Grand Café Aan de Beek! Laat je wensen bij ons achter, dan doen wij jou graag een voorstel! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en wij stellen geheel vrijblijvend een offerte op maat voor je op!