Logo

Jubileum vieren in Arnhem

Grand Café Aan de Beek biedt de ideale locatie aan het prachtige Park Sonsbeek. Word je binnenkort 50 jaar? Wij zetten je deze dag graag samen met je familie en vrienden in het zonnetje in ons restaurant! Voor uw 50e verjaardagsfeest is onze sfeervolle Grand Café Aan de Beek zeer geschikt.

feesten-partijen-grand-cafe-aan-de-beek

Meer dan alleen jubilea

Ideale jubileum locatie, niet alleen voor 50e verjaardagen maar ook voor bedrijfsjubilea, verjaardagen, evenement of feestje. Wij kunnen ons op elke gelegenheid aanpassen. Zo komen al je wensen het beste naar voren. Grand Café Aan de Beek verzorgt een jubileumfeest tot in de puntjes. Vooraf kijken we naar al je wensen en gaan we samen om tafel om er een onvergetelijke dag van te maken. Aankleding, hapjes en drankjes, alles naar jouw wens.

Onze jubileum locatie in Arnhem

Het grand café bevindt zich net buiten het centrum, midden in de natuur. Deze prachtige ligging komt inclusief een parkeerterrein, zodat je gasten voor de deur kunnen parkeren. Vanuit het grand café heb je uitzicht op het prachtige Sonsbeekpark en de Sint-Jansbeek. Niet alleen de locatie zorgt voor een onvergetelijke dag, maar ook de creativiteit van onze koks in het restaurant. Zij verrassen de gasten graag met feestelijke hapjes, live cooking diner, walking dinner of barbecue. Jij bepaalt hoe de dag zal verlopen, inclusief de hapjes. Zo kunnen wij bepaalde dieetwensen doorgeven aan de chef-koks, dan houden zij hier rekening mee. Kom jij je jubileum vieren bij Grand Café Aan de Beek?

feesten-partijen-jubilea-arnhem
feestlocatie-grand-cafe-aan-de-beek-arnhem

Grand Café Aan de Beek

Vanwege de locatie aan het Park Sonsbeek kan Grand Café Aan de Beek langer feestvieren, dus ook tot in de late uurtjes. Dus voor een feest in de late uurtjes is Grand Café Aan de Beek een top locatie! Voor een offerte kun je contact met ons opnemen of eens langskomen. Dan bespreken we de mogelijkheden voor jouw jubileum of feest in Arnhem.