Logo

JUBILEUM VIEREN

JUBILEUM NAAR UW WENS

Grand Café Aan de Beek biedt de ideale locatie aan het prachtige Park Sonsbeek. Wordt u binnenkort 50 jaar? Wij zetten u deze dag graag samen met uw familie en vrienden in het zonnetje in ons restaurant! Voor uw 50e verjaardagsfeest is onze sfeervolle Grand Café Aan de Beek zeer geschikt.

Buiten terras

Meer dan alleen jubilea

Ideale jubileum locatie, niet alleen voor 50e verjaardagen maar ook voor bedrijfsjubilea, verjaardagen, evenement of feestje. Wij kunnen ons op elke gelegenheid aanpassen. Zo komen uw wensen het beste naar voren. Grand Café Aan de Beek verzorgt een jubileumfeest tot in de puntjes. Vooraf kijken we naar uw wensen en gaan we samen om tafel om er een onvergetelijke dag van te maken. Aankleding, hapjes en drankjes, alles naar uw wens. En daarom gaan de deuren bij Grand Café aan de Beek ook altijd met een lach dicht!

Onze jubileumlocatie in Arnhem

Het grand café bevindt zich net buiten het centrum midden in de natuur. Deze prachtige ligging komt inclusief een parkeerterrein, zodat uw gasten voor de deur kunnen parkeren. Vanuit het grand café heb je uitzicht op het prachtige Sonsbeekpark en de Sint-Jansbeek. Niet alleen de locatie zorgt voor een onvergetelijke dag, maar ook de creativiteit van onze koks in het restaurant. Zij verrassen de gasten graag met feestelijke hapjes, live cooking diner, walking dinner of barbecue. U bepaalt hoe de dag zal verlopen, inclusief de hapjes. Zo kunnen wij bepaalde dieetwensen doorgeven aan de chef-koks, dan houden zij hier rekening mee.

Cafe
bar

Grand Café Aan de Beek

Vanwege de locatie aan het Park Sonsbeek kan Grand Café Aan de Beek langer feestvieren, dus ook tot in de latere uurtjes. Dus voor verjaardagen in de latere uurtjes is Grand Café aan de Beek een top locatie! Voor een offerte kunt u contact op nemen of eens langskomen, dan bespreken we de mogelijkheden voor uw jubileum of feest!