Logo

Gezellig lunchen in Arnhem

GEZELLIG LUNCHEN IN ARNHEM

Gezellig lunchen in Arnhem doet u maar op één plek: bij Grand Café Aan de Beek in het weelderige Park Sonsbeek. In een sfeervolle setting geniet u van de rust, van uw gezelschap en natuurlijk van heerlijk eten dat vers is bereid door onze koks. Van royaal belegd oerbrood tot aan heerlijke salades en van een saté of quiche tot aan de soep van de dag. Er is voor iedereen wat wils. Ook voor de kleintjes.

Bekijk de menukaart of kom langs en laat u verrassen!

Vergaderlocatie in Arnhem in de natuur

Locatie

Grand Café Aan de Beek bevindt zich aan de rand van Park Sonsbeek bij het Nederlands Watermuseum. Zoals de naam al doet vermoeden, ligt het aan de rustige kabbelende Sint-Jansbeek welke zorgt voor een extra sfeervolle ambiance. Zowel binnen in de serre als op het zonnige terras. Het Sonsbeekpark kent daarbij grote vijvers, een weelderige natuur, bijzondere kunstwerken en een aantal prachtige wandelroutes. Grand Café Aan de Beek geldt als ideaal start- of eindpunt voor een heerlijke wandeling en een gezellige lunch in Arnhem.

Mogelijkheden

Naast gezellig lunchen in Arnhem, kunt u bij ons ook terecht voor een al even zo gezellige borrel, of een intieme high tea met vrienden of familie.. U kunt ook (een gedeelte van) ons grand café afhuren voor uw eigen receptie, vergadering, (bedrijfs)feest of jubileum. We vieren het graag met u mee en voorzien u graag van passend advies. Maar laat u vooral inspireren door de schitterende omgeving en het sfeervolle interieur.

Voor al uw feesten en partijen kun u terecht bij Grand Café Aan de Beek
Bar van Grand Cafe Aan de Beek

Meer weten?

Gewoon even gezellig lunchen in Arnhem? Kom gerust eens langs bij Grand Café Aan de Beek en laat u verwennen door de chef. Voor het organiseren van een evenement of voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.